PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ruud van Nistelrooy gelinkt aan Leicester City’

Ruud van Nistelrooy wordt in de Engelse media voorzichtig gelinkt aan een dienstverband bij het gedegradeerde Leicester City. Afgelopen week vertrok de oefenmeester bij PSV vanwege een gebrek aan vertrouwen.

Onder meer journalist James Kendrick van Vavel.com noemt Van Nistelrooij als een serieuze kandidaat voor Leicester. Aangezien de Championship in Engeland al over 68 dagen weer begint, is er enige haast geboden bij The Foxes, die zouden geloven in een ‘Vincent Kompany-verhaal’ met Van Nistelrooij. Kompany, ook oud-topspeler uit de Premier League, begon afgelopen zomer bij Burnley en leidde die ploeg zeer overtuigend gelijk terug richting het hoogste niveau van Engeland.

Ook Jon Dahl Tomasson (succesvol met Blackburn Rovers in de Championship) zou in beeld zijn bij Leicester, dat in 2016 nog landskampioen werd met in het afgelopen voetbaljaar vrijwel alles fout zag aan. Het eindigde als nummer 18 en daalt samen met Leeds United en Southampton af naar het tweede niveau van het land.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.