PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV neemt beslissing en neemt afscheid van groot talent’

PSV zal Savio niet nog een seizoen huren van het Franse Troyes dat deel uitmaakt van de City Group.

Het oorspronkelijke plan was dat Sávio langer dan een jaar in Eindhoven zou blijven, maar omdat de sportieve opbrengst tegenviel is daar nu vanaf gezien. De aanvaller kwam uiteindelijk tot zes officiële wedstrijden voor PSV 1.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano hebben een hoop clubs al interesse getoond om Sávio komend seizoen op huurbasis over te nemen. De aanvaller is vooralsnog bezig aan een uitstekend WK Onder 20, waarin hij in de groepsfase bij vier doelpunten direct betrokken was.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.