PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Arjen Robben in gesprek met Groningen over functie

Arjen Robben is momenteel in gesprek met FC Groningen om daar wat te gaan doen in de jeugdopleiding van de club. Hier maakt het medium RTV Noord melding van.

Hij was dit seizoen regelmatig aandachtig toeschouwer bij FC Groningen, dat is gedegradeerd naar de Keuken Kampioen Divisie. De 96-voudig international van Oranje verraste in de zomer van 2020 door als speler terug te keren bij de Trots van het Noorden, maar door blessureleed werd dat niet wat Robben ervan verwacht had. De oud-aanvaller kan nu in een andere rol ook van waarde zijn voor de club waar hij zijn rijke carrière begon.

“De eventuele terugkeer van Robben kan niet los worden gezien van het feit dat zijn zoons Kai en Luka volgend seizoen aansluiten bij de jeugdopleiding van FC Groningen. De tienjarige Kai gaat in de Onder-12 spelen en de veertienjarige Luka in de Onder-16”, schrijft RTV Noord. Robben stond afgelopen seizoen voor de groep bij Be Quick Onder-15, waar ook zijn zoons speelden. Eerder deze week meldde het Duitse Kicker nog dat naam van Robben zou zijn gevallen bij Bayern München in de zoektocht naar een nieuwe technisch directeur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.