PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

FINALE ROMA – SEVILLA! Zet slechts 1 euro in op de winnaar en krijg er 100 terug!

Aanstaande woensdagavond staat de finale van de Europa League op het programma. AS Roma speelt dan tegen het Spaanse Sevilla

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij Unibet.nl. Speciaal voor deze wedstrijd pakken ze uit met een weergaloze actie. Mocht ROMA of SEVILLA namelijk deze wedstrijd winnen dan kun je 100X je inzet terugkrijgen! Je hoeft alleen maar je favoriet te kiezen! De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal 100 euro winst kan pakken! Ongekend! Klik nu hier om je te registreren en te profiteren!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.