PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV meldt zich officieel voor gewilde middenvelder

PSV heeft zich officieel gemeld voor Toulouse-middenvelder Stijn Spierings. Hier maakt het Algemeen Dagblad vandaag melding van. De Eindhovenaren zouden hem op korte termijn willen vastleggen.

In het weekend schemerde de belangstelling van PSV voor Spierings al door, nu wordt de volgende stap gezet met concrete interesse. In het artikel van clubwatcher Rik Elfrink wordt er gesproken van veel interesse voor de Alkmaarder vanuit binnen- en buitenland, hij zou echter een stap naar de Nederlandse grootmacht wel zien zitten.

Zaakwaarnemer Ali Dursun bevestigt dat zijn cliënt er goed op staat, maar laat niet in de kaarten kijken. “Stijn heeft komend weekend nog een wedstrijd te gaan in Toulouse en daar wil hij zich met zijn team op richten. Er is inderdaad veel belangstelling voor hem, maar ik noem geen namen van clubs. Dat is niet aan mij”, klinkt het tegenover het AD.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.