PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Joey Veerman en zijn hele familie bedreigd na vertrek Van Nistelrooy’

Joey Veerman heeft een vervelende week achter de rug bij PSV. Na het vertrek van trainer Ruud van Nistelrooy werd hij genoemd als één van de spelers die zijn onvrede zou hebben geuit over de oefenmeester. Dit leverde hem vervolgens de nodige haatreacties op via sociale media.

“Het is ongelooflijk. Ik krijg allemaal bedreigingen binnen, mijn hele familie. Mijn zaakwaarnemer zou zogenaamd het lek zijn. Hij wordt óók bedreigd. Het is niet te filmen, Ik ben heel pissig over deze week.” “Er zijn heel veel dingen gezegd en geschreven. Ik ben lichtelijk verbaasd daarover. Eigenlijk was het gewoon een kutweek”, vervolgt een geraakte Veerman voor de camera bij de NOS.

De Volendammer benadrukt dat hij absoluut niet gepleit heeft voor een vertrek van Van Nistelrooij. “Ik heb hem twee dagen geleden een app gestuurd en heel veel succes gewenst. En ook gezegd dat alles wat in de media is verschenen over mij, gewoon niet waar is.”

“Ik word hopelijk vader over vijftien weken. Mijn vriendin had een foto op social media geplaatst met een echo. Daar komen dan allerlei reacties onder te staan en die zijn niet mals. Allemaal gekke berichten.” Hij besluit: “De voetbalwereld is echt een schijtwereld!”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.