PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Fred Rutten heeft weer de ‘kriebels’

Fred Rutten wil weer aan de slag gaan als hoofdtrainer. Dit maakte hij gisteren bekend. het afgelopen was hij assistent van Ruud van Nistelrooy.

Het kriebelt weer, erkent de zestigjarige Tukker. “Alles wat ik zeg, gaat een eigen leven leiden. Maar het is een feit dat het weer kriebelt”, laat hij weten aan de NOS. “Ik ben het afgelopen jaar weer onderdeel geweest van het teamproces.” Dat is hem goed bevallen.

“Ik sta open voor alles wat op mij afkomt”, vervolgt Rutten. “Maar ik ben niet het type mens dat zegt: hier ben ik, ik ben er klaar voor, kom maar. Zo zit ik niet in elkaar. Het liefst ga ik aan de slag als hoofdtrainer, maar ik weet niet of ik dat volgend jaar ook echt ergens ben.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.