PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Bosz, Jans en Van Bronckhorst genoemd bij PSV’

Na het opstappen van trainer Ruud van Nistelrooy moet PSV opzoek naar een nieuwe oefenmeester. In het programma Studio Voetbal worden er drie namen naar voren gebracht. Namelijk die van Peter Bosz, Ron Jans en Giovanni van Bronckhorst.

Analist Ibrahim Afellay weten welke trainer PSV moet strikken. “Marcel Brands moet heel gauw naar Apeldoorn bellen en Bosz strikken. Dat is de beste optie.”

Leonne Stentler, eveneens te gast in het praatprogramma, denkt aan Ron Jans, die stopt bij FC Twente. “Het is heel knap wat hij daar voor elkaar heeft gekregen.” Ook Pierre van Hooijdonk vindt Jans geen gekke gedachte. “Hij beschikt denk ik wel over de capaciteiten, hij heeft iets weg van Guus Hiddink.”

Arno Vermeulen ziet in Giovanni van Bronckhorst een goede kandidaat, die zelf liever heeft aangegeven niet in Nederland aan de slag te willen gaan. “Als PSV belt, zal hij zeker gaan praten. Het is een logische naam. Kampioen met Rangers FC, kampioen met Feyenoord. PSV zal hem zeker op de lijst hebben.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.