PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax wil stunten met komst van PSV-aanvaller’

Ajax heeft bij Wolverhampton Wanderes geinformeerd naar Fabio Silva. Hier maakt het Eindhovens Dagblad vandaag melding van. Hij wordt momenteel door de Engelse club verhuurd aan PSV.

Silva lijkt in Eindhoven geen toekomst verder te hebben. De Brabanders hebben inmiddels al geprobeerd om de Portugees definitief in te lijven, maar stuiten op ‘onwil’ bij Wolverhampton. Ajax heeft naar verluidt al geïnformeerd bij de entourage van de Portugese spits, maar van een permanente transfer is er geen sprake. Het lijkt erop dat het om een huurdeal zou gaan. Ook hebben clubs uit Italië, Spanje, Engeland en Turkije de pijlen gericht op Silva, maar nog niks is concreet.

Silva voetbalde het afgelopen halfjaar bij PSV, waar hij aan uitgeleend werd door werkgever Wolves. De Portugees heeft nog drie jaar op zijn contract bij de Engelse middenmoter. In veertien Eredivisiewedstrijden scoorde Silva vier keer voor PSV en was hij ontzettend belangrijk in de KNVB Bekerfinale. De aanvaller dompelde de Ajax-fans in rouw door de beslissende penalty te scoren, die zilverwaar opleverde voor de Eindhovenaren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.