PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Van Nistelrooy komt met statement naar buiten

Ruud van Nistelrooy heeft voor het eerst van zich laten horen na zijn vertrek bij PSV. In een statement blikt hij terug op zijn periode in Eindhoven en bedankt hij de supporters.

vertrok deze week bij de Eindhovense club, wegens een gebrek aan draagvlak. Ook zou de 46-jarige oefenmeester niet blij zijn met een aantal spelers, die achter zijn rug om bij de directie hebben aangeklopt. Op social media neemt Van Nistelrooij afscheid van de club waar hij tien jaar actief was. ’10 jaar PSV, wat een prachtige rit!’, begint de oud-spits.

‘Ik mocht jeugdspelers helpen met geweldige collega’s bij de Academy, zodat zij de stap konden maken naar Jong PSV, PSV 1 of naar het profvoetbal bij een andere club. Talloze spelers waar ik nu met trots naar kijk in het betaalde voetbal, van KKD, eredivisie, PSV 1 en grote competities in Europa. 5 Jaar heb ik ervaring opgedaan als assistent trainer en spitsentrainer terwijl ik ondertussen mijn diplomas behaalde’, klinkt het.

‘Daarna volgde 3 jaar als hoofdtrainer bij 019 en 1 jaar bij Jong PSV. En vervolgens het ultieme: hoofdtrainer worden van PSV 1. Prijzen winnen voor deze prachtige club met geweldige supporters. Bedankt voor jullie nooit aflatende steun overal waar we speelden! PSV zit voor altijd in mijn hart en ik zal de club en het team altijd blijven steunen’, besluit Van Nistelrooij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.