PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV haalt huurling terug, en legt opgewaardeerd contract klaar’

PSV wil het contract van Shurandy Sambo openbreken en verlengen. Hier maakt het medium Voetbal International melding van. Momenteel wordt hij door de Eindhovenaren verhuurd aan Sparta en doet het daar uitstekend.

Het huidige contract van Sambo, die al vrijwel zijn gehele carrière voor PSV speelt, loopt tot medio 2024. Afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan de Spangenaren, voor wie hij tot dusver 29 wedstrijden in de Eredivisie speelde. Daarin was hij tweemaal trefzeker. Sparta heeft een optie tot koop, maar de Eindhovenaren kunnen ervoor kiezen om die te annuleren.

Eind 2020/2021 scheurde Sambo nog zijn kruisband af, waardoor hij het volledige seizoen erna vanaf de tribune moest toekijken. Zijn dalen ruilen zich ondertussen in voor mooie pieken. Zo maakte hij dit jaar tevens zijn debuut voor Jong Oranje.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.