PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘FC Twente wil zich versterken met voormalig PSV-spits’

FC Twente wil Sam Lammers naar Enschede halen. Hij wordt momenteel door Sampdoria verhuurd aan Empoli maar zijn broodheer speelt volgend seizoen in de Serie B. Een vertrek van de spits ligt dus voor de hand te liggen.

De voorkeur van directeurs Jan Streuer en Arnold Bruggink is het langer behouden van Ugalde, die wordt gehuurd van de City Football Group, maar of dat plan gaat slagen is nog maar zeer de vraag. Lammers zou dus ‘plan b’ zijn.

Ook sc Heerenveen werd al gelinkt aan de Tilburger. Heerenveen huurde Lammers het seizoen 2018/2019 al eens van PSV. In Friesland kwam hij in vijfendertig wedstrijden tot negentien treffers en vijf assists. PSV verkocht de 26-jarige aanvaller in 2020 voor acht miljoen euro aan Atalanta, hij speelde later ook nog voor onder meer Eintracht Frankfurt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.