PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV noteert eerste inkomende klapper van het nieuwe seizoen’

PSV staat op het punt om zich te versterken met Stijn Spierings. Hier maakt de journalist Mounir Boualin melding van. De middenvelder heeft een aflopend contract bij Toulouse dus kan de transfervrij de overstap maken.

Hij viel dit seizoen op met bijzonder goede statistieken en cijfers in zijn rol als balveroverende middenvelder. Hij behoort qua stats zelfs tot de betere balveroveraars van Europa: in de Ligue 1 veroverde niemand meer ballen dan Spierings (332) dit seizoen.

In totaal heeft Spierings (27) 110 wedstrijden voor Toulouse gespeeld (vijftien goals en dertien assists), hij won dit seizoen nog de Franse beker met die club. Eerder speelde hij al voor AZ, Sparta Rotterdam, RKC Waalwijk en Levski Sofia. In Eindhoven wordt hij vermoedelijk de opvolger van Ibrahim Sangaré, die overigens ook al bij Toulouse werd weggehaald enkele jaren geleden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.