PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV maakt miljoenenverlies met de verkoop van deze speler’

PSV neemt definitief afscheid van Philipp Max. Eintracht Frankfurt heeft namelijk besloten dat ze de koopoptie op hem zullen gaan verzilveren. Ze maken twee miljoen euro aan de Eindhovenaren over.

PSV trok Max in 2020 aan en betaalde acht miljoen euro aan Bundesliga-club FC Augsburg. De Duitser werd meteen een vaste waarde in Eindhoven, maar kende ook mindere periodes en was daardoor een tijdje niet onomstreden. Afgelopen winter besloot PSV om Patrick van Aanholt te huren van Galatasaray. De verwachting is dat PSV de Oranje-international langer dan een half jaar binnenboord gaat proberen te houden, waardoor er geen perspectief meer is voor Max.

Max speelde 117 keer voor PSV en won drie grote prijzen in zijn periode voor de club. De Duitser won de Johan Cruijff Schaal tweemaal en de KNVB Beker één keer. Bij Frankfurt, een subtopper in de Bundesliga, kwam Max tot negen optredens na de winterstop. In deze periode was Max goed voor één assist. Hij tekende bij zijn ‘nieuwe’ club een contract tot medio 2026.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.