PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV in gevecht met Vitesse om zomeraanwinst’

Vitesse wil zo snel mogelijk om de tafel met doelman Etienne Vaessen. Ze willen hem namelijk overnemen van RKC. Feyenoord en PSV zijn ook voor hem in de markt, en willen hem graag aantrekken als tweede doelman.

Vaessen komt al zijn hele loopbaan als profvoetballer uit voor RKC Waalwijk. In 2016 maakte hij namens die club zijn debuut als prof in de Keuken Kampioen Divisie.Sinds het seizoen 2017-18 mag hij zich eerste keeper noemen in Waalwijk.

Met RKC promoveerde Vaessen in 2020 naar de Eredivisie, waarin de bescheiden club dit seizoen indruk maakt met een voorlopige negende plaats op de ranglijst tot gevolg. De 27-jarige keeper speelde 179 officiële wedstrijden voor RKC.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.