PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV hakt knoop door en neemt beslissing over Jarrad Branthwaite’

PSV heeft besloten niet door te gaan met verdediger Jarrad Branthwaite. Ze huren hem dit seizoen van Everton en moeten tien miljoen euro overmaken om hem definitief over te nemen. Hoewel de Eindhovenaren gecharmeerd van hem zijn vinden ze dit toch te gortig.

Dat meldt het Britse Football Insider vrijdagmiddag. Mede doordat Branthwaite de laatste weken in een beduidend mindere vorm verkeerd zou inmiddels definitief de stekker uit onderhandelingen met Everton zijn getrokken.

En dus keert Lange Gerrit komende zomer terug naar Everton, dat nog in een felle strijd tegen degradatie uit de Premier League verkeert. Het zou ook nog kunnen dat een andere club toeslaat voor de mandekker, die voor PSV 35 keer in actie kwam dit seizoen.

Ook Fábio Silva lijkt terug te gaan keren naar Engeland na dit seizoen. De Portugees doet het goed en is mateloos populair bij het publiek van PSV, maar Wolverhampton Wanderers maakt een permanente deal financieel gezien volstrekt onmogelijk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.