PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ibrahim Sangaré woedend na nieuws over Van Nistelrooy’

PSV-middenvelder Ibrahim Sangaré werd woedend toen hij te horen kreeg dat trainer Ruud van Nistelrooy opstapte. Volgens ESPN-presentator Milan van Dongen is de selectie van de Eindhovenaren nu verdeeld in twee kampen.

Hoewel algemeen directeur Marcel Brands woensdagmiddag ontkende dat er door bepalende spelers geklaagd werd over het functioneren van Van Nistelrooij, zouden er wel spelers ontevreden zijn. Sangaré behoort naar verluidt niet tot dat groepje en wilde juist door met Van Nistelrooij. “Of er ook spelers zijn die wel tevreden zijn en zich achter Van Nistelrooij hebben geschaard? Jazeker”, aldus Van Dongen op ESPN.

“Die zijn er. Xavi Simons is niet de minst belangrijke speler van PSV en hij is helemaal niet blij met het vertrek van Van Nistelrooij”, vervolgt de presentator, die ook doelman Walter Benítez noemt. En: “We kregen ook te horen dat Sangaré boos De Herdgang verliet.”

“Hij had geen idee wat er allemaal aan de hand was. Hij was woedend en is in zijn auto gestapt. Daar hebben ze hem uit moeten halen om hem terug te halen. Die was ook ziedend over het vertrek van Van Nistelrooij. Binnen de spelersgroep zal dus ook wel gepraat moeten worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.