PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Van Nistelrooy wilde al tweemaal eerder opstappen’

Ruud van Nistelrooy wilde dit seizoen al twee keer eerder opstappen bij PSV. Hier maakt De Telegraaf melding van. Gisteren besloot de oefenmeester om zijn biezen te pakken en te vertrekken uit Eindhoven.

‘Helemaal verrast kon de directie van PSV niet zijn over de andere afslag die Van Nistelrooij nam, want de PSV-trainer blijkt eerder dit seizoen al tweemaal op het punt te hebben gestaan om het bijltje erbij neer te gooien, omdat het sportief tegen zat en hij het trainerschap als erg veeleisend ervoer’, luidt het verhaal van de krant.

Toch luisterde Van Nistelrooij toen naar de clubleiding en bleef hij zitten. ‘Nadat er stevig op hem was ingepraat, pakte de trainer de draad weer op, maar nu was blijkbaar voor hem de grens bereikt.’ Van Nistelrooij maakte woensdag bij de clubleiding bekend dat hij per direct zou stoppen bij de club. De reden was dat er volgens hem te weinig draagvlak was voor zijn positie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.