PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV aast op Ajax-spits Lorenzo Lucca’

AZ en PSV zouden interesse hebben in Ajax-spits Lorenzo Lucca. hier maakt het Italiaanse medium Quotidiano Sportivo Pisa melding van. De Amsterdammers huren hem momenteel van Pisa maar zullen de koopoptie van tien miljoen euro niet gaan lichten.

Niet heel verrassend, want de boomlange aanvaller kwam amper aan spelen toe in de hoofdmacht. Maar mogelijk blijft de Italiaan wel in de Eredivisie-top voetballen.

AZ en PSV zouden in Lucca volgens het medium de ideale back-up zien achter respectievelijk Vangelis Pavlidis en Luuk de Jong. Eerstgenoemde zou bovendien best eens kunnen gaan vertrekken uit Alkmaar. De Alkmaarders en Eindhovenaren denken naar verluidt aan een huurdeal met Pisa, dat uitkomt in de Serie B.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.