PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Johan Derksen maakt gehakt van PSV-watcher’

Johan Derksen heeft zich gisteren in het programma ‘Vandaag Inside’ kritisch uitgelaten over PSV-clubwatcher Rik Elfrink. Hij zou namelijk niet alles wat er gebeurt bij de club naar buiten brengen.

Volgens De Telegraaf is het achter de schermen bij PSV onrustig. Zo zou de spelersgroep naar de clubleiding zijn gestapt om te klagen over het functioneren van Ruud van Nistelrooij, terwijl de technische staf eveneens niet met de hoofdtrainer zou kunnen samenwerken. Het zorgt ervoor dat alle partijen onrustig zouden zijn.

Derksen vindt het onbegrijpelijk dat de Amsterdamse krant met het nieuws naar buiten komt, terwijl Elfrink, die namens het Eindhovens Dagblad dagelijks bij de club aanwezig is, dit niet wist te brengen. “Elfrink is zoveel supporter: als die wat opvangt dan schrijft hij het niet op. Die moet dan een dag na een krant uit Amsterdam, terwijl hij er bovenop zou moeten zitten, melden dat alles wat in De Telegraaf stond juist was”, stelt Derksen.

Hij geeft daarbij een groot compliment aan de De Telegraaf. “Dat is momenteel qua nieuwsgaring en columnisten een uitstekende krant. Bij het Algemeen Dagblad lagen ze te slapen. Daar hebben ze niets. Die krijgen dan op hun klote. Er moet een verhaal in Eindhoven gemaakt worden.”

Overigens kan Derksen zich niet voorstellen dat Elfrink niet wist van de onrust bij PSV, waardoor hij niet uitsluit dat de journalist de situatie ook ditmaal voor zich heeft gehouden. “Die moet het geweten hebben. Het is echt niet te geloven hoor. Luie en clubgebonden journalisten die niet de gebeurtenissen rondom een club naar buiten brengen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.