PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Timing PSV-onrust nogal frappant te noemen

Analist en voormalig voetballer Khalid Boulahrouz vindt de timing van de PSV-onrust nogal frappant te noemen. Dit zei hij in het programma ‘Rondo’ van Ziggo Sport.

Trainer Ruud van Nistelrooij is bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer van PSV en doet het daarin redelijk. Aan het begin van het voetbaljaar slaagde hij erin om de Johan Cruijff Schaal binnen te slepen en later in het seizoen pakte hij ook de KNVB Beker. In de competitie lijkt het op de tweede plaats te eindigen, waarmee het zich plaatst voor de voorronde van de Champions League.

Volgens De Telegraaf is een groep spelers echter naar de clubleiding gestapt om te klagen over Van Nistelrooij. Daarnaast zouden meerdere stafleden niet op dezelfde lijn zitten als de hoofdtrainer. “Ik vind het wel apart als je het hebt over (André, red.) Ooijer en (Fred, red.) Rutten. Dat zijn goede vrienden van elkaar, echt heel close”, zo stelt Bouhlarouz.

Na het gelijkspel van afgelopen weekend tegen sc Heerenveen (3-3) staat er in de slotspeelronde veel op het spel. De Eindhovenaren gaan zondag op bezoek bij AZ, terwijl Ajax het in Enschede opneemt tegen FC Twente. PSV heeft aan een punt genoeg om de tweede plek te behouden, maar bij een nederlaag en Ajax-zege verliest het die positie.

De druk staat er dit weekend dan ook flink op. Bouhlarouz vindt het daarom extra opvallend dat het nieuws rondom de interne onrust juist deze week in de media terechtkomt. “Ik vind het wel frappant dat het in de week gebeurt, waarin het om de Champions League-voorrondes gaat”, aldus de voormalig verdediger.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.