PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-ster werd afgelopen zomer aangeboden bij Ajax’

Xavi Simons is inmiddels een sterspeler van PSV maar zou afgelopen zomer ook zijn aangeboden bij Ajax. Alleen besloten Klaas-Jan Huntelaar en Gerry Hamstra destijds niet door te pakken voor hem.

Uiteindelijk vond hij een match bij PSV en tekende hij een meerjarig contract. Simons wilde weg bij Paris Saint-Germain vanwege een gebrek aan speeltijd. Ook niet zo vreemd als je Lionel Messi, Kylian Mbappé en Neymar voor je hebt staan.

“Of Ajax kans zou hebben gemaakt? Ik weet het niet, maar Ajax is niet echt naar me toegekomen”, zo vertelt Simons, die nog tot medio 2027 onder contract staat, in gesprek met Kick ‘t Met op Ziggo Sport. “Als ze naar me komen en ze leggen het plan uit, dan is het misschien iets anders. Ik ben er nu blij mee dat ik bij PSV speel.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.