PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Hij is in mijn ogen de Calvin Bassey van PSV’

PSV huurt momenteel de Engelse verdediger Jarrad Branthwaite voor een seizoen van Everton en heeft op veel fans een goede indruk achtergelaten. Maar oud-speler Andy van der Meyde vindt het maar niks. Hij is nogal kritisch op de vleugelverdediger.

“Als je kijkt naar dat team… Als je mee wil doen om de prijzen heb je écht een andere verdediging nodig”, begint Van der Meijde aan tafel bij Veronica Offside. “Het moment van Ramalho was inderdaad niet sterk, maar ook die Van Ewijk… Niemand pakt hem op.”

“Dan heb je nog die Branthwaite…”, gaat Van der Meijde verder. De oud-international is bepaald niet onder de indruk van ‘Gerrit’. “Die gaat op een gegeven moment even linksbuiten spelen, kan Van Aanholt zo inspelen, maar raakt de bal kwijt en uit de daaropvolgende corner valt ook weer een tegengoal. En dat op dit moment… Deze wedstrijd moet je winnen.”

“Er moet wat gebeuren daar. Die Branthwaite is gewoon de Bassey van PSV. Die moet je heel snel weg doen. Ik snap er ook niks van dat er iedere keer wordt gezegd dat ze hem definitief moeten aantrekken. Die jongen moet gewoon lekker in Engeland gaan voetballen. Ballen weg koppen en niet over de middellijn komen. En je ook niet bemoeien met het spel. Want dan krijg je dit soort dingen”, besluit een kritische Van der Meijde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.