PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Wrijving bij PSV: ‘Het gaat daar binnenkort ontploffen’

Analist en voormalig voetbaltrainer Aad de Mos is zeer kritisch op PSV. De Eindhovenaren wisten gisteren in extremis een 1-3 achterstand tegen Heerenveen nog om te buigen in een gelijkspel.

“Ik vind het een schande, je was zo dichtbij. Als trainer en als spelersgroep laat je de supporters in de steek en breng je de club in gevaar. De voorronde van de Champions League lag gewoon voor het grijpen”, vertelt De Mos in een video-item van het Eindhovens Dagblad.

De analist gelooft desondanks nog wel in een goede afloop voor PSV, maar niet op eigen kracht. “Ik vrees het ergste voor PSV, maar het geluk is dat mijn gevoel ook zegt dat Ajax niet wint bij Twente. Mijn voorspelling is dat PSV zeker niet wint bij AZ, maar dan zou je alsnog tweede worden. Een bijzondere ontknoping? Ja, oké, maar het gaat wel gebeuren. Het is uit den boze wat je in de laatste drie wedstrijden krijgt. Het is zo kwetsbaar. Ik zeg het voor de laatste keer: zet Gutiérrez op het middenveld neer. De balans is nergens te bekennen.”

De Mos gaat ook in op de berichtgeving van De Telegraaf, dat meldde dat bepalende spelers over Van Nistelrooij hebben geklaagd bij de directie. “Ik denk wel dat er onrust is in de spelersgroep richting de coach. En ook tussen de coaches. Dat is een heel lastige situatie voor Van Nistelrooij. Na AZ zal er snel duidelijkheid moeten komen, want het is heel slecht wat zich de laatste weken afspeelt bij PSV.”

De Mos twijfelt er niet aan dat er ‘wrijving’ is. “Dat merk je al aan de wedstrijden tegen Fortuna en Heerenveen, en dat zal je ook zondag merken. Daar ben ik van overtuigd. Het gaat een keer ontploffen. Het komt in elk geval heel slecht over.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.