PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Vermoeiend om steeds dat jankgezicht te zien’

Analist en voormalig voetballer Kenneth Perez ergert zich mateloos aan het gedrag van PSV-speler Xavi Simons. Hij vindt het vermoeiend om steeds te moeten kijken naar zijn ‘jankgezicht’.

“Heerenveen had de cadeautjes moeten uitpakken, want PSV heeft de mentaliteit om terug te komen. En heel vaak is daar Xavi Simons bij betrokken”, zei Perez zondagavond na afloop van het 3-3-gelijkspel bij Dit Was Het Weekend. “Hij heeft een ongelooflijke honger”, merkte de ESPN-analist, die zich soms ook stoort aan de PSV’er, op. “Het gaat vaak gepaard met dat ‘jankgezicht’. Dat is dan wel weer vermoeiend om naar te kijken. Je hoeft je niet elke keer aan te stellen.”

Perez benadrukt wel dat de kwaliteiten van Simons buiten kijf staan. “Hoe die penalty gewonnen wordt door Simons, dat is gewoon doorzetten. Snel op de voeten zijn en ten koste van alles de bal willen pakken. Het is superslecht van Bruma, maar ook echt wel knap van Simons. Hij beleeft een geweldig seizoen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.