PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Analist dacht aan matchfixing na comeback tegen Heerenveen’

PSV liet afgelopen zondag zeer dure punten liggen in het thuisduel tegen Heerenveen. Lang leek het erop dat ze zouden verliezen maar in de slotfase werd een 1-3 achterstand toch nog gelijk getrokken door twee fouten van Jeffrey Bruma. Analist Marco van Basten keek er met verbazing naar.

“Die Jeffrey Bruma, die heeft ook nog bij PSV gespeeld toch?”, begint de oud-spits aan tafel bij Rondo. “Ik begin toch een beetje te twijfelen of hij invloed heeft gehad op de uitslag. Maar misschien ligt dat aan mij”, gaat Van Basten verder. De tafelgasten kunnen erom lachen en geven de Heerenveen-verdediger een opvallende bijnaam. “Knipoog-Fries”, grijnst Wytse van der Goot.

Van Basten vindt dat Bruma zijn oude club in het zadel heeft geholpen. “Hier doet ‘ie niks, helemaal niks”, zegt de analist na het zien van de 2-3. Even later gaf de ervaren verdediger ook nog eens een penalty cadeau. “Hij had alle tijd, man… Ik keek er een beetje vreemd van op. Hij deed wel opvallend slecht zijn best”, voegt de oud-Ajacied eraan toe, waarna de mede-analisten in de lach schieten om die uitspraak. “Ik keek er een beetje vreemd van op, maar je mag er natuurlijk niks slechts over denken”, sluit Van Basten af.

Khalid Boulahrouz neemt het daarna op voor Bruma met betrekking tot het penaltymoment. “Hij komt uit zijn dode hoek”, zegt de oud-verdediger. Van Basten reageert allesbehalve serieus op de input van Boulahrouz. “Dan heb je je autospiegels niet goed staan.” Ook Rafael van der Vaart komt met een cynische opmerking. “Als iemand uit je dode hoek komt en je maakt een ongeluk met de auto, dan krijg je ook een straf.”

One thought on “‘Analist dacht aan matchfixing na comeback tegen Heerenveen’

  1. De druiven zijn wel heel erg zuur voor onze Amsterdammers zo te horen, Ach zich nu al indekken voor het verlies tegen Twente is wel heel goedkoop, ach je hebt er niets aan allemaal jaloerse z.g. experts. Geef mij het commentaar van Aad de Mos maar die weet hoe het gaat gebeuren a.s. zondag. Wat zeggen maandag als P S V het laat zitten tegen A Z en Ajax mocht weer eens overlopen van mazzel en dat ze dan tweede worden. Dat weten we toch dan lopen ze weer smalend te doen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.