PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV-ster laakt instelling van de ploeg

Xavi Simons is niet te spreken over het 3-3 gelijke spel van zijn PSV tegen SC Heerenveen gisteren in eigen huis. Nu moeten de Eindhovenaren nog alles op alles zetten om de tweede plek in de competitie veilig te stellen op bezoek bij AZ.

Hij stak zijn teleurstelling niet onder stoelen of banken in gesprek met ESPN. “Het voelt voor iedereen slecht. Je begint goed en daarna laat je het gewoon wegglippen, dat kan niet. De concentratie om naar de volgende goals te gaan ontbrak, er werd laks over nagedacht. Nu moeten we tegen AZ echt alles geven.”

Topscorerstitel niet het belangrijkst De aanvallende middenvelder kan zijn goede seizoen nog bekronen met de topscorerstitel. Simons staat slechts één treffer achter lijstaanvoerder Anastasios Douvikas. “Voor mij is het belangrijkste om de Champions League te behalen. Tuurlijk is het leuk zo een titel te winnen, maar de Champions League is belangrijker.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.