PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-spelers laten intern weten door te willen met Fred Rutten’

PSV heeft ontkend dat de spelersgroep ontevreden zou zijn over het functioneren van trainer Ruud van Nistelrooy. Wel zouden ze hebben uitgesproken verder te willen met assistent Fred Rutten. Hier maakt Voetbal International melding van.

Een aantal bepalende spelers zouden ontevreden zijn over het functioneren van Van Nistelrooij. Ook zou de slechte sfeer binnen de staf overslaan op de spelersgroep. PSV ontkent deze berichgeving, maar bevestigt dat de spelers graag door willen met Rutten. De assistent zou door de frictie binnen de stad twijfelen om door te gaan.

Als het aan de spelersgroep ligt, blijft Rutten zeker aan. Met André Ooijer beschikt PSV al over een vertrekkende assistent. ‘Duidelijk is dat de spelersgroep het aanstaande vertrek van André Ooijer betreurt en hoopt dat Fred Rutten ervoor kiest om PSV trouw te blijven’, aldus VI. De Eindhovenaren zijn nu bezig met het samenstellen van de staf voor volgend seizoen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.