PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Franse media: ‘Hij heeft een aanbieding opzak van PSV’

Branco van den Boomen zou een aanbieding opzak hebben van PSV. Hier maakt het Franse medium Foot Mercato melding van. De middenvelder heeft een aflopend contract bij Toulouse.

Hij is daar de voorbije jaren uitgegroeid tot een sensatie. De Franse club wilde daarom dolgraag met hem verder, maar dat heeft geen doorbraak opgeleverd. Om die reden is de middenvelder deze zomer transfervrij in te lijven.

Eerder viel de naam van Van den Boomen al in relatie tot Feyenoord, maar volgens het genoemde medium heeft PSV hem al een aanbod gedaan. Ook het Turkse Galatasaray en een Franse club zouden een aanbieding hebben voorgelegd aan de Nederlander.

Het moge duidelijk zijn dat Van den Boomen deze zomer vertrekt bij Toulouse. De grote vraag is of hij kiest voor een terugkeer naar Nederland of zijn buitenlandse avontuur doortrekt bij een andere club.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.