PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV moet deze zomer toeslaan bij Roma en Villarreal’

PSV zou er goed aan doen om deze zomer Arnaut Danjuma en/of Justin Kluivert binnen te halen. Hier maakt de AD-journalist Maarten Wijffels melding van. Momenteel worden beide spelers door hun club verhuurd aan Tottenham Hotspur en Valencia.

“Jeffrey Bruma, Luuk de Jong, Marco van Ginkel, Davy Pröpper, Donyell Malen, Siem de Jong en Karim Rekik. En natuurlijk Xavi Simons, als het schoolvoorbeeld van hoe je als club en speler hoopt dat het werkt”, laat Wijffels optekenen in de krant. “Ze stonden allemaal op een kruispunt in hun carrière en kozen voor een (r)entree in eigen land, terwijl dat financieel vaak niet hun lucratiefste optie was op de transfermarkt.”

Wijffels vervolgt: “Neem Arnaut Danjuma, toevallig ex-PSV. Nu 26 jaar en vaste bankzitter bij Tottenham Hotspur, nadat hij eerder al zijn basisplaats was kwijtgeraakt bij Villarreal. Of Justin Kluivert, 24 jaar en al jaren zwervend door Europa. Hij is dit seizoen aardig bezig bij Valencia, maar met die club wel in degradatiegevaar in La Liga.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.