PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Premier League lonkt voor artiest van PSV’

Xavi Simons wordt door verschillende Britse media gelinkt aan een zomerse overstap naar Arsenal. De 20-jarige speler heeft zich pijlsnel opgewerkt bij PSV tot één van de dragende spelers.

Hij maakte zelfs als zijn debuut voor het grote oranje. Voor de PSV-directie is er dan ook veel aan gelegen om hem een verbeterd contract aan te bieden. Vooralsnog is er sprake van een positieve intentie, maar toch bestaat het risico dat Simons al na één seizoen vertrekt. Dat heeft er natuurlijk deels mee te maken dat Paris Saint-Germain dankzij een clausule voor twaalf miljoen euro kan toeslaan in Eindhoven. Voorwaarde is wel dat de Nederlander zelf akkoord gaat.

Recentelijk heeft Simons een nieuw management in de arm genomen. De PSV-smaakmaker koos daarbij voor een Engels bedrijf en naar verluidt droomt hij van een carrière in de Premier League. Volgens de Britse pers is Arsenal daarbij een serieuze optie. Zijn management heeft goede connecties bij The Gunners én hij zou in de profielschets van manager Mikel Arteta passen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.