PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat werk maken van Stijn Spierings’

PSV wil werk gaan maken van Stijn Spierings. De middenvelder heeft een aflopend contract bij het Franse Toulouse en de Eindhovenaren zien in hem een welkome versterking. Helemaal nu Erick Gutierrez en Ibrahim Sangaré voor een zomers vertrek staan.

“PSV lijkt toe te willen naar een grotere kern van landgenoten in de selectie. Er is intern bij PSV het geloof dat er nog altijd veel Nederlands talent is. Dus wordt er eerst in de eigen achtertuin gekeken.

De Mats Wieffer van volgend seizoen – de Feyenoorder kwam vanuit de Keuken Kampioen Divisie en is na de winterstop een regelrechte revelatie in Rotterdam – moet naar PSV, zo is de overtuiging.” Ook Branco van den Boomen is nog altijd in beeld als potentiële versterking voor de as, al is hij meer een ‘type Joey Veerman’ dan een balafpakker.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.