PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Grote zomerse schoonmaak in aantocht bij PSV’

Analist en voormalig voetbaltrainer Aad de Mos verwacht dat PSV een drukke zomer tegemoet gaat. Hij denkt namelijk dat de Eindhovenaren flink gaan verversen in de achterhoede. Hij verwacht van de vaste vier dat alleen Patrick van Aanholt mag blijven staan.

PSV wist zondag met pijn en moeite te winnen van Fortuna Sittard en in gesprek met het Eindhovens Dagblad is De Mos absoluut niet te spreken over het spel van de Eindhovenaren. “Een dramatisch eerste uur. Je ziet dat structurele fouten die tegen Cambuur en Groningen zijn gemaakt, ook tegen Fortuna terugkomen. Dan wordt het billenknijpen tot Xavi Simons in de 82ste minuut de 2-1 maakt.”

De Mos ziet in samenspraak met PSV-watcher Rik Elfrink een probleem dat zich al het hele seizoen voordoet bij de nummer twee van de Eredivisie. “En er vallen teveel tegengoals tegen kleine ploegen.” De Mos verwacht dan ook dat PSV flink zal investeren in de achterste lijn en ziet alleen eigenlijk Van Aanholt overblijven.

Dat PSV geen kampioen is geworden noemt De Mos geen schande, die vindt dat Ruud van Nistelrooij een te hard oordeel over zichzelf velt. “Hij moest werken met een middelmatige selectie en daar heeft hij het maximale uit gehaald. Als je tweede wordt, de KNVB beker wint en de Johan Cruijff Schaal, dan heb je het goed gedaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.