PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Crisis binnen de technische staf van PSV’

PSV kan aanstaande zondag de tweede plek veiligstellen in de Nederlandse Eredivisie. Een prima prestatie van de Eindhovenaren maar intern zou het rommelen binnen de club.

De Telegraaf schrijft dat er ‘strubbelingen met verregaande gevolgen’ zijn binnen de technische staf. Het medium bericht: “In de verhoudingen binnen de trainersstaf zijn gedurende het seizoen serieuze barsten ontstaan, waarbij de relatie van Van Nistelrooij met zijn assistenten Fred Rutten en André Ooijer door betrokkenen inmiddels als beneden het vriespunt wordt omschreven.”

Daar voegt het medium vrijdagavond aan toe: “De onderlinge communicatie laat te wensen over en op het trainingsveld is hun rol geminimaliseerd. Bronnen rond Rutten houden er ernstig rekening mee, dat de ervaren assistent in navolging van Ooijer het voor gezien houdt na dit seizoen, hoewel de selectie graag zou zien dat Rutten doorgaat.”

De clubleiding staat zodoende voor een belangrijk oordeel, waarbij óók Van Nistelrooij zelf tegen het licht zal worden gehouden. Daar voegt De Telegraaf aan toe: “De heersende opinie is dat PSV een kalme transferzomer tegemoet gaat, maar dat valt nog te bezien. Het scheelt wel dat er al te investeren kapitaal voorhanden is door de januaritransfers van Cody Gakpo en Noni Madueke, zodat technisch directeur Earnest Stewart niet eerst moet verkopen alvorens in actie te kunnen komen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.