PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV is in gesprek met Simons om clausule uit contract te schrappen’

PSV is momenteel in gesprek met Xavi Simons om te proberen om een clausule uit zijn contract te halen. Dit willen ze doen om hem een sterk verbeterd contract voor te schotelen. Om dit moment is hij voor twaalf miljoen euro terug te halen door Paris Saint-Germain, en daar willen de Eindhovenaren iets aan doen.

Voetbal International meldt dat de Eindhovenaren tevreden zijn na de eerste gesprekken met Simons. De aanvaller wisselde onlangs van zaakwaarnemer, waardoor er enige vertraging is opgetreden in de onderhandelingen. Simons vertrok bij Rafaela Pimenta en voegde zich bij Darren Dein, de zoon van David Dein, voorheen mede-eigenaar bij Arsenal.

Naast PSG zijn Engelse topclubs ook in the running om Simons in te lijven. PSV hoopt zo snel mogelijk de gesprekken af te ronden en met een verbeterd contract meer zekerheid te hebben wat het verblijf van Simons betreft. Simons werd in de zomer verrassend van PSG overgenomen en kan nog altijd topscorer van de Eredivisie worden. Met zestien treffers moet de tiener alleen Anastosios Douvikas (zeventien treffers) voor zich laten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.