PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Van Nistelrooy gaat uitpakken met deze zomerse move’

PSV zet alles op alles om nog een jaar te kunnen beschikken over Xavi Simons. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van. Trainer Ruud van Nistelrooy zou voornemens zijn om een elftal om de vedette heen te bouwen.

PSV wil Simons dan ook daadwerkelijk iets bieden, zo krijgt hij een nieuw contract als hij blijft. Hierin geeft de club aan dat ze een elftal om hem heen gaan bouwen en dat hij buiten het veld ook verantwoordelijkheden krijgt.

De club gaat er dus vanuit dat Simons nog een jaar blijft, zodat ze samen met de aanvaller de Champions League in kunnen. Dit was een belangrijke vereiste voor de Nederlander, die dus werkelijkheid kan worden mocht PSV de tweede plaats in de Eredivisie halen. Uiteindelijk blijft de clausule van Paris Saint-Germain altijd op de loer liggen, want de Franse club kan Simons altijd voor twaalf miljoen euro terughalen bij wederzijdse instemming.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.