PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

GEEN GRAP! Kies je favoriet tussen CITY en REAL en maak van 1 euro – 100 euro!!

Vanavond om 21.00 staat de kraker tussen Manchester City en Real Madrid op het programma in de strijd om de Champions League. Degene die wint plaatst zich voor de finale van het miljoenenbal. De heenwedstrijd eindigde vorige week namelijk 1-1 in het Santiago Bernabeu.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij Unibet.nl. Speciaal voor deze wedstrijd pakken ze uit met een weergaloze actie. Mocht MANCHESTER CITY of REAL MADRID zich namelijk weten te plaatsen voor de finale dan pak je 100X je inzet terug! Je hoeft alleen maar je favoriet te kiezen! De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal honderd euro winst kan pakken! Ongekend! Klik nu hier om je te registreren en te profiteren!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.