PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Xavi Simons stapt deze zomer over naar de Premier League’

Analist en voormalig voetbaltrainer Aad de Mos denkt dat Xavi Simons zomaar eens zou kunnen overstappen naar de Engelse Premier League. Hij schakelde onlangs over naar een andere zaakwaarnemer en dit zou daar best eens het gevolg van kunnen zijn in de ogen van De Mos.

De Engelse zaakwaarnemers Darren Dein en Stuart Peters behartigen nu de belangen van Simons, waardoor De Mos denkt dat de Premier League weleens de nieuwe bestemming kan gaan worden van de PSV-uitblinker. “Het geeft aan dat hij zoekende is”, vertelt De Mos in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

De Mos ziet ook wel een bepaalde club waar Simons heen kan gaan. “Misschien denkt hij aan Arsenal. Zijn nieuwe zaakwaarnemers hebben veel contacten bij Arsenal. Arsène Wenger zat daar ook. Ik hoop dat Earnest Stewart (technisch directeur PSV, red.) het voor elkaar krijgt om Simons hier te houden.”

Volgens De Mos moet PSV er juist alles aan doen om Simons minimaal nog een seizoen te behouden. “PSV zal stappen moeten ondernemen.” De Oranje-international kan komende zomer PSV inruilen voor Paris Saint-Germain voor een bedrag van twaalf miljoen euro, maar het is de vraag of de speler dat ook daadwerkelijk van plan is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.