PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Deceptie dat PSV geen kampioen is geworden’

PSV-trainer Ruud van Nistelrooy is teleurgesteld dat hij niet meer landskampioen kan worden. Na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Fortuna Sittard zei hij er het volgende over….

“Het is een deceptie dat wij geen kampioen zijn geworden, want die ambitie heb ik altijd uitgesproken”, aldus Van Nistelrooij, opgetekend door het Eindhovens Dagblad. “Daar mag je mij op beoordelen en dat is niet gelukt. Het is teleurstellend, omdat het is wat ik nastreef.”

Voor PSV is het maximaal haalbare nu de tweede plek. “Daar moeten we vol voor gaan”, zo gaf hij aan. “Earnest Stewart is nu bezig om een zo goed mogelijke selectie samen te stellen voor het nieuwe seizoen. Het is belangrijk om nu door te bouwen op wat we dit seizoen hebben gedaan met elkaar. Voor mij zijn de komende twee wedstrijden nog wel van cruciaal belang. We willen zes punten halen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.