PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

HARDE WOORDEN! ‘PSV was slappe hap, het leek wel slow motion’

PSV-iconen Willy en Rene van de Kerkhof zijn niet te spreken over het spel van hun cluppie gisteren tegen Fortuna Sittard. Wel zagen ze dat Xavi Simons een uitzondering was.

“Het is maar goed dat we Xavi Simons hebben”, vertelt Willy in de Willy en René Podcast van Omroep Brabant. “Hij maakte het verschil voor een ongeïnteresseerd PSV. Het leek wel slow motion.” Zijn broer René stoorde zich eveneens aan het optreden van de Eindhovenaren. “Het was slappe hap. Ze dachten: dat doelpuntje valt wel, maar daar moesten ze veel harder voor werken dan ze dachten.”

Willy dacht vooraf al dat PSV moeite zou hebben met Fortuna Sittard. “Dat gebeurt altijd tegen dit soort ploegen. Dan sluipt er toch gemakzucht in de ploeg. Daar hebben we ook de meeste punten aan verspeeld.”

Ook aanvaller Johan Bakayoko kon niet bekoren. “Ik vond Bakayoko heel slecht. Die werd ook niet voor niks gewisseld”, zegt Willy. René is iets positiever. “Hij is heeft wel iets. Zo’n ouderwetse rechtsbuiten moet je in ere houden. Ik vind hem leuk om te zien.” Willy is het daar niet mee eens: “Wat heb ik daar nou aan als hij niks presteert?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.