PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Xavi Simons verrast iedereen en onderneemt deze stap

Xavi Simons is gewisseld van zaakwaarnemer. Hij zat bij Rafaela Pimenta maar heeft die ingewisseld voor de Engelsman Darren Dein. Hier maakt de Italiaanse journalist Fabrizio Romano melding van.

Opvallend is dat Dein in zijn stal toch voornamelijk oud-profvoetballers heeft, zoals Cesc Fabrégas, Alex Song en Gael Clichy. De vorige zaakwaarnemer van Simons, Pimenta (uit de koker van wijlen Mino Raiola), vertegenwoordigde juist grote namen als Erling Haaland, Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui.

De toekomst van Simons houdt de gemoederen al een behoorlijke tijd bezig. Door een clausule in het contract van de Oranje-international kan Paris Saint-Germain hem voor zo’n tien miljoen euro terugkopen. Daarnaast zullen de recente prestaties van de creatieveling ook de Europese grootmacht opgevallen zijn. De Amsterdammer sprak zich nog niet heel duidelijk uit over zijn toekomstplannen, maar noemde het spelen van Champions League-voetbal wel essentieel voor zijn ontwikkeling.

Rik Elfrink verwacht dat Simons bij PSV blijft. “Ik denk wel dat dat vrij zeker is”, liet de journalist van het Eindhovens Dagblad weten aan Vandaag Inside. “Maar goed, je hebt natuurlijk eerst de krabbel op papier nodig. Ik denk dat hij uiteindelijk gewoon gaat blijven. Volgend jaar na het EK kan hij alsnog een stap maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.