PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV lijkt winterse aanwinst niet te kunnen behouden’

Het lijkt voor PSV een moeilijk verhaal te worden om Fabio Silva nog een seizoen te huren van het Engelse Wolverhampton Wanderers. Er is namelijk veel belangstelling voor hem. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

Volgens Rik Elfrink, PSV-watcher voor het ED, heeft PSV ‘volgens betrokkenen’ al eerder geprobeerd om Silva te kopen. De Eindhovenaren stuitten daarbij echter op ‘onwil’ bij Wolves, dat op dit moment niets lijkt te voelen voor een verkoop.

Van onderhandelingen over een nieuwe huur tussen PSV en de Premier League-club is momenteel ook nog geen sprake, melden bronnen aan het ED. Dat heeft te maken met het feit dat de competitie nog niet voorbij is. ‘Silva staat volgens diezelfde informanten wel absoluut open voor een jaar extra bij PSV, zeker als de Champions League-voorrondes worden gehaald.’ Naast PSV zouden ook clubs uit Italië, Spanje, Engeland en Turkije zich onlangs hebben gemeld bij Wolves, in de hoop een huurdeal tot stand te brengen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.