PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat miljoenenverlies lijden met verkoop van deze spelers’

PSV verwacht deze zomer een flink verlies te maken op de verkoop van Maxi Romero en Timo Baumgartl. Beide spelers komen niet meer voor in de plannen van de Eindhovenaren maar werden wel voor een hoge transfersom binnengehaald.

Voor Romero was zijn tijd in Eindhoven geen doorslaand succes en hij speelt nu op huurbasis voor Racing Club in Argentinië. Baumgartl speelt op huurbasis bij Union Berlin. De Argentijn werd in 2018 voor tien miljoen euro naar Eindhoven gehaald, voor Baumgartl betaalde PSV zelfs twaalf miljoen.

De koopoptie op de Duitser zal niet worden gelicht door Union, waardoor de Eindhovenaren flink verlies gaan pakken op het tweetal. Ze hopen voor beiden nog enkele miljoenen te krijgen. Racing Club zou wel geïnteresseerd zijn in het definitief terugkopen van Romero, maar die zitten financieel met de rug tegen de muur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.