PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Noa Lang in de belangstelling van PSV’

PSV heeft een oogje op Noa Lang. Hier maakt presentator Wilfred Genee melding van in het programma ‘Veronica Offside’. Momenteel maakt hij zijn acties voor het Belgische Club Brugge.

De vleugelflitser zelf wil komende zomer graag een stap maken, de vraag is alleen of hij een terugkeer naar de Eredivisie meer ziet zitten dan bijvoorbeeld de Spaanse, Engelse of Italiaanse competitie.

De laatste weken verkeert Lang, na blessureleed, weer in topvorm bij Brugge. “Lang vindt zichzelf de beste voetballer van België, en helaas moet ik hem gelijk geven. Zijn maniertjes zitten nu eenmaal in de persoonlijkheid van die jongen en dat gaat er echt nooit uitgaan. Over tien jaar praten we er nog steeds zo over”, zegt Valentijn Driessen in een interview met Het Laatste Nieuws.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.