PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV verrast en legt Feyenoord-aanvaller voor drie jaar vast

PSV heeft zich versterkt met de pas 15-jarige Ayodele Thomas. Hij maakt de overstap van Feyenoord. De linksbuiten heeft een contract voor drie seizoenen ondertekend bij de Eindhovenaren.

Hij speelde sinds 2020 voor Feyenoord, dat hij nu inruilt voor PSV. Aldaar wil hij de volgende stap in zijn ontwikkeling gaan zetten. Het doorgaans goed geïnformeerde Twitter-account VarkenoordWatcher meldt dat één van de redenen van zijn keuze is dat het niet meer boterde tussen hem en zijn trainers bij Feyenoord Onder 16, Robin van Persie en Brian Pinas.

Thomas zou daarom zelfs al uit de ploeg zijn gezet. Feyenoord ontvangt nu nog een kleine vergoeding voor de dribbelaar. In 2013 had PSV ook al interesse in de aanvaller, die toen nog besloot Almere te verruilen voor Feyenoord.

Thomas is de twaalfde tiener in drie jaar tijd die van Feyenoord naar PSV is verkast: Benyamin Shlomo (geboortejaar 2013), Nathan Krijt (2012), Dapheson Sierra, Messah Ranu (2010), Gennaro van der Sluis (2008), De Guzman, Manuhutu (2007), Yiandro Raap (2006), Joelle Gill’ard (2005), Jamal Ourhris Gonzaga (2004), Ibrahima Berete (2003) en Cheick Touré (2001) gingen hem voor.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.