PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Scorende verdediger getipt bij PSV’

Als Hedwiges Maduro het bij PSV voor het zeggen zou hebben dan zou hij proberen om Ryan Flamingo over te nemen van Vitesse. Hij maakt daar als huurling van Sassuolo een prima seizoen door.

Bij Voetbalpraat op ESPN speculeren Maduro en PEC Zwolle-aanvoerder Bram van Polen over potentiële versterkingen voor PSV. “Misschien een verrassende: Flamingo”, zegt de voormalig Oranje-international. “Die heb ik bij Almere City onder mijn hoede gehad en zat bij de voorlopige selectie van Jong Oranje. Hij kan op verschillende posities uit de voeten, dat is een wapen.”

“Ik zeg niet dat die meteen in de basis moet spelen, maar hij heeft bij Vitesse als rechtsback, centrale verdediger en rechtshalf gespeeld. Zoveel spelers met die kwaliteiten zijn er niet in Nederland”, vervolgt Maduro, die van mening is dat PSV hem beter zo vroeg mogelijk kan ophalen bij Vitesse. “Omdat hij nog jong is, kan je hem nog laten ontwikkelen. Ik vind hem een interessante speler.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.