PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ik denk dat Sparta vanavond van PSV wint’

Pascal Bosschaart verwacht dat Feyenoord dit weekend al landskampioen gaat worden. Dit kan gebeuren als PSV punten laat liggen op bezoek bij Sparta en de Rotterdammers zelf weten te winnen op bezoek bij Excelsior.

In FC Rijnmond stelt Bosschaart: “Ik zie Sparta wel van PSV winnen. Of minimaal een punt. En nee, Excelsior gaat niet van Feyenoord winnen. Feyenoord is te goed dit seizoen.” Trainer Arne Slot noemde Excelsior ‘een geduchte tegenstander’. “Dat is misschien wat overdreven”, lacht analyticus Geert den Ouden. “Maar ja, Excelsior kan die wedstrijd winnen. Om de doodeenvoudige reden dat iedereen in 2017 ook dacht dat Feyenoord daar wel even ging winnen.”

“Ze hebben zes punten tegen ons gepakt dit seizoen”, vertelt Bosschaart, die assistent-trainer is van SC Cambuur. “Ik snap wel wat Slot doet gedurende het seizoen, met tegenstanders groter maken. Maar hij moet nu wel volmondig kunnen zeggen: wij zijn de beste, laat iedereen maar komen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.