PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Earnest Stewart gisteren op de tribune voor Carel Eiting’

Earnest Stewart, de technisch man van PSV zat gisteren op de tribune tijdens de wedstrijd tussen RKC en FC Volendam om naar een aantal spelers te kijken. En volgens analist Hedwiges Maduro is Carel Eiting klaar om een stap omhoog te maken.

Volgens Maduro zou Eiting niet eens misstaan in Eindhoven. “Dat is denk ik wel een interessante speler voor PSV. Als je zo belangrijk bent voor je ploeg en je hebt een wapen met je trap. Hij is vrij jong, Nederlands en aanvoerder. Hij kan wel een heel waardevolle aanvulling worden”, besluit Maduro.

Eiting doorliep de jeugdopleiding bij Ajax, maar werd uiteindelijk te licht bevonden voor de hoofdmacht van de Amsterdammers. Via KRC Genk en Huddersfield Town kwam de middenvelder in 2022 transfervrij bij FC Volendam terecht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.