PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV ziet kans op nieuwe aanvaller flink kleiner worden’

Ricardo Pepi mag zich met zijn goede spel bij FC Groningen in de belangstelling heugen van zowel Feyenoord als PSV. De Amerikaanse aanvaller staat onder contract bij FC Augsburg dat maar liefst zestien miljoen euro voor hem betaalde. Eerder gaf hij te kennen niet te willen terugkeren naar die club.

Inmiddels zou de club een goed gesprek hebben gehad met de Amerikaan en zijn entourage. “We hebben vorige week een goed gesprek gevoerd met Pepi en zijn agent”, vertelt sportief directeur van Augsburg, Stefan Reuter bij Sport 1. “Hij weet dat we hem een investering voor de toekomst hebben gedaan.”

Pepi gaf eerder in gesprek met Voetbal International al aan dat hij niet zit te wachten op een terugkeer bij Augsburg. Reuter ligt niet echt wakker van die woorden van de spits. “Die dingen gebeuren. We kunnen niet elk woordje op de weegschaal leggen. We zijn nog steeds overtuigd van zijn kwaliteiten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.