PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Schandalig hoe PSV met hem is omgegaan’

Ronald Waterreus is niet te spreken over de manier waarop PSV is omgegaan met technisch directeur John de Jong. In zijn column voor De Limburger haalt de oud-doelman dan ook hard uit.

“Met deelname aan de Champions League in zicht en bekerwinst is de rust daar wat teruggekeerd nadat technisch directeur John de Jong er op tamelijk beschamende wijze bij het grofvuil is gezet door de rvc”, foetert Waterreus in zijn relaas. “Maar ook in Eindhoven mogen vooral de bestuurders zich aanrekenen dat hun club de slag met Feyenoord heeft verloren.”

“Zonder Noni Madueke en Cody Gakpo hebben ze Ruud van Nistelrooij met een onredelijke kampioens-opdracht opgezadeld. De gevolgen ervan zijn evident. Net als in Amsterdam, is ook in het Philips Stadion een forse renovatie noodzakelijk om komend seizoen wél voor de titel te kunnen strijden.”

Waterreus besluit: “Het zet de bekerfinale van zondag, grotendeels een persiflage op echte wedstrijd, in een wrang perspectief. Overall moeten Ajax en PSV zich schamen, juist omdat dit rampseizoen met goed beleid te voorkomen was geweest.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.